Til Balan-zen.no

Grunnkurs i selvutvikling

Skal man ha selvtillit må man kjenne egen kropp.
Man blir kjent med egen kropp gjennom å løse opp i egne indre floker.

Dette er en utdanning for deg som vi ta tak i deg selv, og forstå mer av hva som skjer når livet setter seg i kroppen

Kurset består av tre helgesamlinger. Skal man ha selvtillit må man kjenne egen kropp. Man blir kjent med egen kropp gjennom å løse opp i egne indre floker. På dette kurset vil du få en forståelse av hvordan kroppen fungerer, slik at du bedre kan hjelp deg selv til bedre helse eller økt mot til å ta de valg du egentlig ønsker å ta.

Helgekurs med fokus på oss selv, nervesystem, bevissthet, og følelser.
Helgekurs med fokus på barndommen, og relasjon til mor og far.
Helgekurs med fokus på hvordan vi påvirkes ubevisst fra vårt familiesystem og den kollektive bevissthet.

Du vil på dette kurset få oppleve metoden konstellasjoner, hvor man arbeider i gruppe og deltar som representant i hverandres arbeid. Det er fin t mulig å arbeide i gruppe uten at man blottstiller seg selv. Ofte er det kun deltaker og kursleder som vet hva tema det jobbes med er.

Du vil også få anledning til personlig arbeid med bruk av markører, og med bruk av metoden SE terapi, som er en god metode for å løse opp blokkeringer som sitter i nervesystemet.

Pris er kr 3000 pr helg. Man kan delta på en eller alle helgene.

Tider fredag 1700 – 20, lørdag kl 1000 – 1700, søndag 1000 – 1500. Pris kr 3000 pr helg.

Høst 2020:
Fra å leve i frykt til å leve i kjærlighet. 4- 6 september 2020. Denne helgen vil du lære mer om tema fra å leve i frykt til å leve i kjærlighet, samt at vi utforsker teori om bevissthet, nervesystem og følelser. En blanding mellom foredrag, personlig arbeid og refleksjon i gruppe.

Å gi omsorg til et indre barn som har oppgitthetsdepresjon. 16 – 18 oktober 2020. Denne helg vil du lære mer om normale reaksjoner hos voksne, når ens behov ikke ble møtt som barn. Vi skal også utforske betydningen av relasjon til mor og far, som den var

Gi slipp på indre kaos, og det vi bærer som ikke er vårt. Dato: 27 – 29 november 2020. Denne helg vil du lære mer om tankestress og når man er overveldet av følelser, slik at vi letter kan gi slipp på indre kaos. Du vil også lære mer om kraften i egen sjel, og hvordan vi alle er knyttet sammen med vårt familiesystem med usynlige bånd.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på en kurshelg. Man trenger ikke ha deltatt på helg 1 for å kunne delta på de andre helgene.

Leder av kurset: Hildur Vea, PhD.

Puust Akademis kurs